Wie zijn wij?
De kracht van Functiebox ligt in de mensen achter het idee

De gedrevenheid van het team en de diversiteit van achtergronden vormen een ijzersterke combinatie. Het team is er van overtuigd dat de producten van Regelbox de grote veranderingen brengen inzake opbouw, gebruik en de toegevoegde waarde van profielen en reglementen.

Corry de Lange

Corry de Lange

Programma Manager

Onder leiding van Corry heeft het team meer dan 3 jaar gewerkt aan de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en content van Regelbox. Daarbij zijn de tekstregels als content naar een steeds hoger niveau gebracht. Als Commissaris heeft Corry haar voeten elke dag in de aarde en dus weet ze precies wat er speelt in de moderne Boardroom. Ze is meer dan 20 jaar directeur en eigenaar geweest van bedrijven in de handel, logistiek en organisatieadvies. Belangrijke drijfveer voor Corry is het transparant maken en vereenvoudigen van werk- en besluitvormingsprocessen.

Mark van der Pal

Mark van der Pal

IT & Productontwikkeling

Mark leidt een creatief en enthousiast team van ontwikkelaars. Met zijn bedrijf ontwikkelt en automatiseert hij communicatie- en informatiesystemen. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring met technische projecten zet Mark zich in met zijn team om klanten op ICT gebied te ontzorgen en te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit doet hij door verder te kijken dan alleen naar de techniek. Mark bouwt nieuwe software om de complexiteit van de content van Regelbox om te zetten in handige innovatieve toepassingen.

Ad van der Burgt

Ad van der Burgt

Matrix-manager

Als (brand)veiligheidskundige, arbo-, milieu- en kwaliteitsdeskundige en lead-assessor adviseert en audit Ad organisaties in zeer diverse branches. Daardoor brengt hij niet alleen inhoudelijke kennis in voor tekstregels, hij is ook sterk in structureren en analyseren van complexe informatie. Oorspronkelijk technisch opgeleid heeft hij inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het verbeteren en toetsen van organisaties, ca. de helft van deze tijd als zelfstandige.

Joni Ann Hardenberg

Joni Ann Hardenberg

Content en Marketing

Joni is een praktische bruggenbouwer. Letterlijk opgegroeid tussen kwaliteits- en organisatiemanagement is procesmanagement en wet- en regelgeving toepasbaar maken voor bedrijven haar tweede natuur. Met ruime kennis van normen en wetgeving in het bijzonder mbt kwaliteit, milieu, veiligheid, MVO, CO₂ en ruim 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven, helpt zij bedrijven bij de praktische invulling. Zij zorgt ervoor dat de tekstregels aansluiten bij laatste wettelijke en normatieve eisen waaraan een bedrijf dient te voldoen. Joni is zelf ondernemer en spreekt de taal van ondernemers: altijd op zoek naar verbetering: sneller, makkelijker, duidelijker, beter passend bij de organisatie.

Otto de Graaf

Otto de Graaf

Tekstregelbeheer

Otto heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kennisuitwisseling tussen de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het beroepenveld (zowel publieke sector als bedrijfsleven). Hij weet hierbij de verschillende culturen van uitdrukken en spreken met elkaar te verbinden. Deze kennis en ervaring weet hij optimaal te benutten bij de formuleren van tekstregels voor verschillende beroepsgroepen. De laatste jaren adviseert hij lectoren van verschillende hogescholen bij het schrijven van aanvragen voor subsidies voor toegepast onderzoek.